bakgrund

Bloggintresserade

tisdag 15 maj 2012

Godmorgon!

Jag var ju iväg för lite sedan på en pysselträff i Västervik som Hobbyhärvan anordnade ;)
Jag hann att skapa lite oxå, har bara inte hunnit att lägga ut i bloggen än.

Den första uppgiften jag tog  var att skapa ett kort med en speciell färg och ett speciellt motiv som man fick i ett kuvert. Jag drog färgen blå.  Lite kul att få en sådan utmaning, eftersom jag nästan aldrig skapar i blått.

Jag målade motivet med mina älskade copic.
Använde mig av ett nytt papper från Maja design, dem var så fina den här gången och det känns jättebra att äga allihop ;)   Stansade ut några spellbinder och stämplade några swirl inuti där mimosa sitter (dem kommer från stempel gledje)  Några blomster och ett blomband som jag fick mista i blått.
En liten diamant från primas nya kollektion (så fina) och så hjärtswirlen från magnolia och biljettdien med tillhörande stämpel från roxstamps.

Så här blev mitt kort:
Jag gjorde även ett annat kort där det också givna saker man skulle ha med. Jag fick tyvärr inte med mig lappen hem och har givetvis glömt vad det var för saker man var tvungen att ha med i tävlingen ;)

Men så här gjorde jag mitt kort iallafall *ler*

Målade Ballerina Tilda med mina copic, stansade ut med några spellbinder och satt lite pärlpluttr runt.
Bakgrunden rev jag ut papper från en gammal tidning och limmade på med mod podge.
Stämplade på ett vitt papper med Tim Holtz stämplar, varav att jag fick använda mig av hans nya distressmarkers (jag målade med pennorna på stämplarna, sååå smidigt)  rev och slet lite ;)
Nere i vänstra hörnet la jag en mask och målade på med picket fence crakle paint. Ett rosa band har jag visst med oxå och så fjärilen fick ett extra lager av lack på sig.

Jag gjorde även en Lo, men den visar jag en annan dag ;)

Ha det så gott mina vänner, kram banan ses på stan

5 kommentarer:

 1. Vilka fina kort!!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Hej goa Johanna vännen, Nämen jisses vilka underbara kort du gjort, gillar bägge två supermycket :). Det blåa kortet blev ju såå himlans snyggt med bara blått och det andra med söta Tilda på är ju otroligt vackert, ME LIKE :)

  HA DET SÅ GOTT VÄNNEN!!

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Gillar båda men det blåa är verkligen min favvis! Har sagt det tidigare och jag säger det igen, du är DUKTIG!!!

  Syns i morgon pinglan!

  SvaraRadera