bakgrund

Bloggintresserade

torsdag 29 december 2011

Penn förvaring

Hej!

Nu är det inte långt kvar på detta år..... ska bli spännande med nytt år tycker jag.
Jag är mammaledig och ska vara det hela nästa år också, sååå otroligt skönt vill jag lova.

Så kanske kan det bli en massa pyssel, beroende på vad min lillkille tycker om det, idag gick det bra iallafall hihihihihihi.Min dotter har en förkärlek till mina pennor, jag målar med copics, lite dyrt tycker jag, så jag har skaffat henne egna pennor, så blev jag lite avis och bestämde att vi ska ha dem tillsammans.
Gamla hederliga promarker blev dem, men här i Sverige är dem ganska dyra.
Jag letade på andra sidor vart man kunde finna lite billigare ; )).

På SS (svensk scrapboking) tipsade man om en engelsk nätbutik (joannasheen.com)
Beroende på va pundet står i kan man göra riktiga fynd.  Jag köpte såklart alla pennorna och fick dem då för ca 15 kr st, köper man enstaka kostar dem 17 kr st och det är ju billigt ändå och det bästa av allt:
FRAKTFRITT, ja det är sant och 2 dagar tog det att få sina saker, det är inte många svenska scrappbutiker som kan slå det (snabbhet att få sina saker).

Så idag vill jag visa min förvaring till pennorna.

Jag köpte en dvd/cd förvaring på dustin och så började mitt arbete.Först skulle varje penna märkas med sin färg och till det stansade jag ut en liten rund prick.
Stansen kommer från ett kit att göra egna brads, där följde det med 3 stansar, jag tog den minsta.
Och för att slippa trycka mig blå, det är ju ändå 148 "pluttar" hihihihihi, så använda jag detta smarta verktyg.Jag passade även på att färga in ett tomt promarker schema, bra att veta färgerna.

Och sedan var det bara att sortera upp färgerna och sätta in dem där dem ska vara, så smart och rätt så billig förvaring ändå.Kram för nu/ Johanna.

7 kommentarer:

 1. Vilken smart förvaring. Får jag fråga hur stor väskan är? och vad den väger?

  SvaraRadera
 2. Vilken sötnos som ligger här med alla härliga Promakers pennor!!!!

  GOTT NYTT ÅR TILL DIG OCH DIN FAMILJ JOHANNA!!!!

  KRAMIS SUSY

  SvaraRadera
 3. Åh det var ju en riktigt smart förvaring för Promakers, superbra!!

  GOTT NYTT ÅR!!

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 4. smart! Själv satt jag i en evighetoch byggde ihop 3 branflakes förp. som jag skurit i rätt djup. Sen när det var klart var allt snett... så nu e jag på ruta 1 igen.

  SvaraRadera
 5. Vilken smart förvaring för promarkerpennor! Och jag måste säga att jag blir avundsjuk på din samling promarkers, önskar jag också hade alla, tror jag äger 5runt 20 stycken i dagsläget. Har köpt alla mina dyrt på panduro så jag tackar för tipset om Johanna Sheen, så fort jag är klar med min "20 alster innan shopping" ska jag belöna mig själv med att beställa massa promarkers!
  Gott nytt scrap-år :)/millancolin

  SvaraRadera
 6. Jag har också den smarta förvaring till mina promarkerpennor och är hel nöjd...
  Hoppas mitt lilla paket har kommit fram, man vet aldrig idag med posten om det kommer fram ...

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt kreativt År!
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt År! och här är då jag..... försent till att vara med i din fina candy. Men hur har jag kunnat missa den??? Ja jag får önska de som är med lycka till och får hålla utkik om det blir igen. Var faktiskt i Ohamn igår och firade nyår tittade på det fina fyrverkeriet i hamnen och hade en trevlig kväll.
  Vilken otroligt smart pennförvaring, ska mäta om det funkar till copics pennorna. Lillkillen ser ju ut att ha det skönt när mamma pysslar, avslappnad och bara så där skönt som bara det kan vara. Önskar dig ett gott nytt år och hoppas du hinner med att pyssla lite också under mammaledigheten.
  Ha en skön helg
  Kramar Eva

  SvaraRadera